צומת דרכים לטיפול בהפרעת חרדה OCD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/07/2020 | 16:03 | מאת: אביעד

שלום ד"ר.נראה שאני סובל מהתקפי חרדה בעוצמות שונות על רקע הפרעת חרדה מסוג OCD (כך אמר הפסיכיאטר). כיון שניסיתי בעבר ציפרלקס 20 מ"ג שלא הועיל למצב,הפסיכיאטר אמר שאפשר לנסות ונלפקסין XR עד 225 מ"ג. אני במינון 225 מ"ג כבר כמה חודשים. אין שיפור במצב והמוח לא שקט ורגוע. האם לפני החלפה ל-SSRI אחר דוגמאת לוסטרל יהיה יעיל לעשות אוגמנטציה לתרופה שאני מקבל כרגע או שאוגמנטציה יעילה כאשר מדובר על אי השפעה מספקת על מצב דיכאון בעיקר שהוא לא המצב אצלי.. תודה.

שלום אביעד. ממליץ לך לנסות קודם תוספת של אנאפראניל או תוספת של תרופה נוגדת פסיכוזה במנון נמוך כמו רספרדל או סרוקוול. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה