מדללי דם וכדורים למיגרנה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/07/2019 | 13:39 | מאת: זהר

שלום, עקב קריש דם ברגל התחלתי טיפול באליקוויס, אני סובלת ממיגרנות וראיתי שאסור לשלב כדור זה עם הכדורים שאני לוקחת (נורופן קוויק, אדוויל, אקסדרין). אשמח לדעת אילו כדורים נגד מיגרנות ניתן לקחת ביחד עם אליקוויס.. תודה מראש, זהר.

שלום, זה בדיוק נכון מה שציינת. כלומר ניתן לקחת ביחד אבל צריך להיזהר מעלייה בסיכון לדמם תחת השילוב ויש לעקוב אחרי סימני דמם. ניתן לשקול תחליף אחר ממשפחת הטריפטאן - תרופה בשם Sumaptriptan שיש לה פעילות אנטימגרינוטית טובה. לכן, ניתן להמשיך עם השילוב אבל תוך כדי מעקב, או לעבור לתרופה החדשה.

21/03/2020 | 19:03 | מאת: דוד

בעקבות הקורונה מותר למרוח וולטרן על כאב גב

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי