עקמת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/03/2011 | 12:36 | מאת: רוני

שלום. אני בחורה בת 22.אני סובלת מעקמת.( גיליתי אותה לפני כ- 3 שנים). יש לי עקמת ראשית, נוטה לצד ימין שהיא 50+ מעלות ועקמת משנית קטנה יותר. אני סובלת מכאבים חזקים לאחר פעולה הדורשת ממני מאמץ גם אם מדובר ב 10-15 דק'. הרופאים הציעו לפני 2-3 שנים על ניתוח אך אני והוריי לא רצינו. אני מטופלת אצל מומחית לעקמת. היא נותנת לי כל מיני תרגילים ע"מ למנוע התדרדרות וכאבים. רציתי להתייעץ האם שייך לכניס גם טיפולי פיזיותרפיה?

רוני שלום, חובה לטפל אצל פיזיותרפיסט מומחה בטיפול בבעיות יציבה ועקמת!!! בנוסף, מעקב אצל אורטופד מומחה בעיות עמוד שדרה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה