א-סימטריה וריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/06/2010 | 09:31 | מאת: תמר

שלום, יש לי א-סימטריה קלה שבה רגל שמאל ארוכה מרגל ימין. בגלל זה ברך ימין נוטה מעט פנימה. האם מומלץ לשים פאד pad סוליה ברגל ימין ע"מ לגרום לאיזון בין הרגליים? והאם חשוב לעשות זאת במיוחד כשאני רצה? (התחלתי לעשות ג'וגינג לאחרונה). תודה, תמר

תמר שלום, ללא ספק שחשוב איזון ההבדל באורך הרגליים בזמן ריצה. במידה וההבדל באורך רגליים הינו מינימלי ועד 5 מ"מ ניתן להסתפק בעקב קשיח כחלק ממדרס מתחת לעקב. מצרף מאמר על הבדל באורך רגליים: http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 בכל מקרה, ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט לאבחון, לקביעת ככל האפשר ברמת הדיוק האפשרית בבדיקה הקלינית של הסתכלות ומטר מדידה האם קיים הבדל והאם יש צורך בבדיקה מקיפה יותר או הגבהה. לא מומלץ לתקן על ידי הגבהה ללא בדיקה רפואית! בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

26/06/2010 | 16:10 | מאת: תמר

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה