קליקים במרפק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/05/2010 | 14:06 | מאת: מיקי

שלום! אני מתאמן כבר כמעט חצי שנה,בביתי. כשאני יורד לאחרונה לשכיבות שמיכה אני מרגיש "קליק" כזה ביד שלי - כאילו עצם היד (זאת שלפני המרפק) מתחכחת עם עצם הזרוע (זאת שאחרי המרפק) בדיוק בנקודת החיבור שלהם...זה מפריע באימון ובהרגשה.. אשמח לקבל חוו"ד.. מעבר לזה - כשאני עושה תרגיל לחיצת חזה בשכיבה אני שומע רעש של מתיחה ביד ימין שלי מכיוון השריר האחורי ביד \ החלק המקביל שלו .. כמובן שגם פה אשמח לשמוע חוו"ד..

מיקי שלום, אפשרות סבירה הינה חוסר יציבות במפרק המרפק. למרפק שלושה מפרקים. יש לבדוק את כולם. במידה וקיימת חוסר יציבות, נדרשת עבודת יתר של השרירים. צריך להיבדק על ידי אורטופד ו או פיזיותרפיסט לאבחון ובנית תוכנית טיפול. בנתיים, מומלץ לנסות השפעה של מייצב מרפק (או אפילו חבישה אלסטית) לייצוב המפרק. אנטומיה של המפרק: http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=156#המרפק בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה