קשיים בהליכה ותנועה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/08/2008 | 22:36 | מאת: לאה

אני בת 22, סובלת מבחילות והקאות, רזיתי 15 קילו. יש לי חולשה ברגליים וידיים של השרירים. קשה לי ללכת ולקום, לסובב פקק של בקבוק. עשיתי כל מיני בדיקות כולל בדיקת emg רגליים. הרופאה אמרה שהתוצאות לא כ"כ טובות. היה לאח של אמא שלי מחלת ניוון שרירים והוא נפטר. יכול להיות שיש לי את זה גם? איך ניתן לדעת? האם ע"י בדיקת דם ניתן לאבחן? אני כרגע ממתינה כל הזמן לבדיקות. עשיתי ct בטן ויצא תקין. הרופא אמר שבבדיקות דם נמצא ממצא מחשיד בקיבה. אולי פצע בקיבה? אני סובלת גם מסחרחורות. מה דעתך לפי כל מה שידוע לך והידע הרפואי שלך? תודה לאה

לאה שלום, לצערי לא אוכל לעזור לך במסגרת הפורום ועל פני הרשת . על פי התיאור שלך מדובר במקרה מורכב. בכל זאת אני ממליץ שתאחדי את כל הבדיקות והממצאים שברשותך ותמסרי אותם לרופא אחד שירכז הכול ושהינך סומכת עליו. הוא זה שיעזור לך בהמשך במידה ותזדקקי לבדיקות נוספות, אבחנה, וימליץ על טיפולים מתאימים. בריאות שלמה, סאם

11/03/2009 | 15:19 | מאת: נחמה

תנסי לבדוק עם נוירולוג. יש מחלה שנקראת מיאסטניה גרביס. שנראה לי לאור הכרותי איתה , שמתאימה לתיאור שלך.יש לה טיפול תרופתי וכדאי לך להזדרז לבדוק. ממליצה על פרופ' נבו הדסה עין כרם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה