הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/07/2008 | 15:49 | מאת: אירית

שלום לך אני בת 56 ,ארבע עשרה שנים עושה הליכה מתונה ששה ימים בשביע 50 דקות . לאחרונה עברתי ארתרוסקופיה ברך ימין בגלל שחיקת סחוס .אני מעונינתלהמשיך ולעשות הליכות ,האם ישנה מניעה כלשהי ? קראתי איפשהו שהליכה במצב של שחיקת סחוסים בברכיים מחמירה את המצב .האם זה נכון? תודה לך

אירית שלום, מספר המלצות להפחתת העומס על מפרקי הברך: 1. נעלי ספורט מותאמות למבנה הרגל. 2. מדרסים. 3. תרגול לחיזוק שרירים ושיפור השליטה המוטורית תחת הנחית פיזיותרפיסט. 4. לשלב פעילות כמו מכשיר אליפטי או אופניים. 5. לשלב בריכה, שחיה הליכה או תרגילים במים. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה