קשיים בהליכה וחולשת שרירים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

31/01/2015 | 13:51 | מאת: ערן

אני כבן 40 ללא היסטוריה רפואית(למעט כבד רגיש) לפני למעלה מחצי שנה בעקבות ערך סוכר גבוהה (118) החליט רופא המשפחה לתת לי גלוקומין וליפיטור לפני כחודש התחלתי להרגיש נימול בכפות הרגליים וחוסר יכולת תנועה(תחושה של רגל מקובעת) לאחר בדיקות דם שבהם עלה רך הCPK (220) הורה לי רופא המשפחה להפסיק את הליפיטור (צריך לציין כי נשלחתי לבדיקות דם - תקינות, ובדיקת EMG -תקין) אך לאחר שבועיים בלי הליפיטור אני חש חולשה ברגלים (בעיקר בשוקיים) וללא יכולת לרוץ מה ניתן לעשות כדי לחזור "למוטב"

שלום ראשית אני ממליץ לגשת לנוירולוג ולהתייעץ עימו לגבי הסמפטומים . אם זאת, מחלת הסכרת ידועה כגורמת לתופעות כאלו ועל כן, ניתן להעזר במעבדת הליכה ומדידת לחצים בכף הרגל הקיימת במעבדה. בדיקות אלו יעזרו להחליט על סוג המדרס והנעל לו אתה זקוק על מנת לאפשר תפקוד נורמאלי. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה