כאבי רגלים בהליכה.....

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/08/2020 | 13:39 | מאת: טובי

שלום , שמי טובי ובמהלך השנתיים האחרונות סובלת מכאבי רגליים בזמן תנועה . לפני הכאבים הייתי רצה באופן קבוע (גם מרתון ) ורוכבת על אופני שטח . כל הסיפור התחיל מפריצת דיסק ( L4-L5 ) שגררה אחריה drop foot חלקי - לאחר חצי שנה של פיזיותרפיה חשבתי שחזרתי למסלול . חזרתי לרוץ - אבל הפעם זה היה שונה בהתחלה לאחר כ3 קילומטר התחלתי להרגיש כאבים ב 2 הרגליים. התחלתי שוב פיזיותרפיה וטיפולים שונים, לאט לאט הכאב התחיל יותר מוקדם והתחיל בזמן הליכה , עד שהיום אני הולכת פחות מ 50 מטר והכאב מתחיל . הייתי אצל רופאים מומחים שונים : ביצעתי MRI בגב תחתון, אולטרסאונד ירך, בדיקת דופלר עורקים, בדיקת EMG, בדיקות דם שונות, שתי זריקות בגב תחת שיקוף – וכל הבדיקות מראות שהכל תקין . ניסיתי סוגי טיפולים שונים- טיפולי כירופרקט , טיפולי אוסטופתיה , פיזיותרפיסטים שונים , דיקור עמוק וכדורים שונים במרשם וכלום לא עוזר . מתוסכלת ונמנעת מהליכה כדי לא להרגיש את הכאב. נגמרו לי ולרופאים השונים הרעיונות. אודה לעזרתכם להמלצה על רופא ו\או מטפל ו\או טיפול שעדיין לא ניסיתי ו\או בדיקה שעדיין לא ביצעתי .

שלום טובי בהחלט עשית סדרת בדיקות מקיפה ומרשימה התואמות את מצבך. אני מוודא רק שעברת הערכה אצל נוירולוג, כי זה חשוב על פי התיאור שלך. כיוון שהכל תקין, ורק בגלל שאין ממצא, הייתי כן מעמיק בתבנית ואופן ההליכה שלך וממליץ על מעבדת הליכה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה