חשש לשבר למרות שהצילום תקין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/09/2019 | 09:40 | מאת: נגה

שלום! ביום חמישי 19.9.19 נפל על רגלי ברזל במשקל של כ-4 ק''ג על בוהן הרגל מסרק ראשון. הלכתי לטרם ועשיתי צילום,הצילום תקין,אמרו שאין שום דבר. היום יום ראשון,עדיין יש נפיחות(ירדה מיום חמישי,אך עדיין יש) וכאב,אני דורכת על הרגל וכואב לי בקרסול ובמקום הפגיעה. יש שטפי דם באיזור המכה. הכאב הוא בעיקר בזמן שאני נוגעת ברגל,נחה,עומדת. יש מצב שזה שבר בכל זאת? או שזה נקע?

שלום רב עברת טראומה לכף הרגל וזה ודאי משפיע על הגפה התחתונה. אני מציע להיבדק אצל קלינאי, רופא או פיזיותרפיסט ולקבלעזרה. בטוח ניתן להקל על הכאב וישנה חשיבות לחזור לתפקוד מלא של הגפה באופן הדרגתי ומבוקר. שברים אכן יכולים להתפספס ולהתגלות מאוחר יותר אך בדיקה קלינית ומעקב יוכלו לזהותם.טראומה לרקמות הרכות גם תעשה תגובה כפי שתארת. ממליץ להיבדק בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה