יש לי נפיחות ברגל ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/06/2013 | 18:01 | מאת: רעות

יש לי נפיחות ברגל ימין וזה לא בצקת עשיתי כבר המון בדיקות וכולם נשללו לא יודעים מה יש לי ברגל.. זה התחיל כשהייתי קטנה אז הבחנתי שרגל ימין שלי רחבה מהשנייה ועם השנים זה התחיל להתנפח יותר ויותר.. יש לי גם כאבים בברך. וכשמכופפים את הברכיים נוצרת בליטה עגולה כזאת והבליטה הזאת גדולה יותר גם בצד ימין, ואני זוכרת כשהייתי קטנה לאחר הליכה קלה פשוט לא יכולתי לכופף את הברך כאילו היה לי גולה כזאת בברך שפחדתי לכופף וזה עבר לבד כלומר אחרי זמו קצר כבר יכולתי לכופף, יכול להיות שזה גם קשור לכאבים בברך ולנפיחות ברגל?.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב .. האם מדובר בשרירים? כלומר יכול להיות ששרירי הרגל הימנית יותר גדולים משל שמאל? יש לציין שיש לי פלאטפוס יותר משל רגל שמאל ורגל ימנית ארוכה משל שמאל.. אני לא יודעת איך זה יכול להיות קשור אולי זה יכול להבהיר משהו

רעות שלום לצערי התיאור שלך אינו מדויק מספיק. וכן הינו מבלבל. על פניו נשמע שאת צריכה לפנות לבדיקה קלינית מקיפה אצל פיזיותרפיסט שינסה לאתר את מקור הבעיות. הבדל באורך רגליים ופלטפוס לא סימטרי כבר יכולים ליצור בעיות בכל הגפה התחתונה ועד הגב התחתון. במקרה זה אפילו הייתי ניגש לבצע בדיקה במעבדת תנועה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה