שאלה על זיקנה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/10/2017 | 17:57 | מאת: אלכס

זה נכון שפעילות גופנית בגיל מבוגר עוזרת לזה שבזיקנה לא יהיו בעיות בתנועה/הליכה ?

שלום לפעילות גופנית יתרונות רבים. מחקרים רבים מוכיחים את תרומתה הן בהבט הפיזיולוגי והן בהבט הנפשי והקוגנטיבי. אם זאת אין להבטיח דבר. בעיות הליכה בזקנה וגם לא בזקנה יכולות להופיע גם אם מבצעים פעילות גופנית במהלך החיים. הסיבות לבעיות תנועה והליכה מרובות ומגוונות. אתה מוזמן לקרוא על בעיות אלו בקישור הבא http://www.imacs.co.il/prod.asp?id=167 בברכה סאם www..imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה