כאבי ברכיים / דורבן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/02/2013 | 09:26 | מאת: ענת

בוקר טוב, מזה זמן מה יש לי כאבי ברכיים, הם התחילו בשיעורי מדרגה, וכשרקדתי זומבה התגברו הכאבים למידה כזו שלא יכולתי ללכת, לעלות במדרגות או לרדת אז הפסקתי - לאחרונה חזרתי להליכה - חוזרת הביתה עם כאבי ברכיים (נעלי ספורט חדשות ונוחות) בדקתי את הנושא - הזכירו הכל - ריצה , עומס משקל / משקל יתר, אבל לא הזכירו גמישות - האם גמישות יתר היא גם גורם לכאבי הברכיים ?

ענת שלום, גמישות יתר במפרק הברך יכולה בהחלט לגרום לכאבים ולשבש את התפקוד היומיומי. גמישות יתר עשויה לגרום לחוסר יציבות במפרק ובזה אפשר לטפל בפיזיותרפיה איכותית. הטיפול חייב לכלול תרגול פרופריוספטיבי מאתגר על משטחים ניידים. תפני לפיזיותרפיסט טוב שעוסק באורתופדיה והוא יוכל לעזור. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה