כאבים ברגל ימין שמקרינים עד למטה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/09/2017 | 14:56 | מאת: חנה

שלום לך, לפני כחודש התחיל לי כאב חזק בחיבור של הרגל עם האגן, כביכול במפרק הרגל. ומאז אני לא מתפקדת היו לי כאבי תופת ממש, ללא יכולת לישון, ללכת, ולא לעשות כלום לקחתי ארקוקסיה 10 יום שלא עזר בכלל, ואז נתנו לי זריקה שנקראית דיפרוספן שממש עזרה לי, עשיתי MRI עדיין ללא תוצאות, לא יודעים מה יש לי, הנקודה היא שהייתי עם הריון תאומים וגם שם ממש כאב לי הרגל ולאחר הלידה ירדו הכאבים. ובלי קשר התחילו לי גם כאבים בשתי הידיים במפרק האצבע השלישית וכן כאב חזק בעמוד שדרה עליון, האם יש קשר? אשמח לתשובה מה זה יכול להיות

שלום לך חסרים פרטים נוספים כגון גילך ועוד. על מנת לאבחן יש צורך בבדיקה קלינית מקיפה.על פי הסיפור יש מקום לראות ראומטולוג בשלב זה.בכל מקרה, רצוי לאחר אבחון מדויק לבקש מהרופא הפניה לטיפול שמרני בפיזיותרפיה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה