כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/06/2012 | 08:05 | מאת: שלומי

הכל התחיל לי אחרי אימון של ריצה בים (אני רץ שנים בים בין 6-8 ק"מ). מזה חודש ימים יש לי עייפות ברגלים לקראת הערב כאילו עשיתי צעידה של שעתיים שלוש.ובנוסף התחילו לי כאבים בכפות הרגליים. ובסוף היום כאילו הן שורפות לי (תופעה זו נעלמה) בקרתי אצל האוטפד ולאחר בדיקה של כף הרגל הוא אינו רואה שם דבר והוא אמר לי שהכל תקין.(ניתן לציין שאני עובד משרד). כרגע הפסקתי מכל פעילות לתת מנוחה לרגליים.

שלומי שלום מהנתונים שמסרת קשה לקבוע אבחנה. אני מציע כי תיגש לבצע בדיקה קלינית מקיפה של הגפה התחתונה אצל פיזיותרפיסט שמתמחה בכך.רק אחרי הסתכלות, בדיקה של מנח ביומכני, טווחי תנועה וכח שרירים ניתן יהיה להסיק מה הבעיה.על xמך כך ניתן יהיה להציע טיפול ואף להמליץ על הנעלה ו/או מדרסים במידת הצורך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה