פריצת דיסק והקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/03/2016 | 18:13 | מאת: שרון

שלום רב, אני אובחנתי עם פריצת דיסק לפני כשנה וחצי. לפני כשבועיים, במהלך משחק כדורגל, קיבלתי מכה אשר "העירה" את כאבי הגב התחתון הבלתי נסבלים. יום למחרת הלכתי למחלקת רפואה דחופה ב"לין", קיבלתי מרשם לכדור ארקוקסיה ולקחתי במשך יומיים את הכדור. כאבי הגב נעלמו, אך הקרנה לרגל שמאל נישארה, אני מניח שזו דלקת בעצב שאמורה לעבור לבד. הכאב לצערי בלתי נסבל, ואני בד"כ נמנע מלקיחת כדורים. אפילו את הארקסוסיה לקחתי בכוח. עד עכשיו מזה שבוע וחצי אני לוקח רק רוקסט+ אך הוא לא כ"כ יעיל. מה עליי לעשות? האם לקחת בכל זאת ארקוקסיה? החשש שלי הוא מעליית לחץ דם וכל שאר סיכוני הלב שמדברים עליהם. תודה, שחר.

לפנות למומחה עמוד שדרה לבצע דימות מתאים ולאבחן את מהקור הכאב הוהבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה