נפילה על הגב (בן 18)

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/03/2016 | 18:37 | מאת: אופיר

שלום ! לפני שבוע נפלתי מכ2 מטר על הגב בשיעור ספורט לאחר שעשיתי מתח ומהנפילה נחבטתי בגב (נפלתי על המשטח ישר של האולם). כאב לי מאוד ישר אחרי המכה והפסקתי לנשום לכמה שניות כי אני חושב שנפלתי גם קצת על הצלע אבל אחרי כמה שניות שכבתי על הגב קצת והצלחתי לקום בכוחות עצמי. אותו יום ממש כאב לי במיוחד לעבור מישיבה לשכיבה ולשנות תנוחות בשכיבה אבל זה השתפר מאז . יום אחרי הלכתי לרופאת משפחה שבדקה לי את עמוד השדרה ואמרה שזה מכות יבשות שייכאבו כמה ימים ושאני אוכל לחזור להתאמן תוך שבוע אבל הכאבים עדיין נשארו לי ברמה כזאת שאני מתעורר בגללם בלילה ושאין מצב שאני יכול לעשות ריצה או כל פעילות גופנית אחרת כי הכאב (האמצעי בערך) מתחיל לכאוב וגם אני מרגיש סוג של כאב בצלע שמאל למטה כזה. הייתי אתמול אצל אורתופד ועשיתי צילום לגב והוא גם בדק אותי ואמר שב"ה אין פגיעה בעמוד השדרה ושאני צריך ללכת להמשיך לעוד בדיקות אם עוד כואב לי אצל כירופרקט . האם לדעתך אני אוכל להתאמן בפעילות גופנית בחודש הקרוב ? כי יש לי גיבוש צנחנים עוד חודש וחצי ובגרות בספורט עוד 3 שבועות. תודה מראש.

סביר שכן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה