בעיות גב עקב ליפוסרקומה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/06/2017 | 20:14 | מאת: ברטה

עברתי ניתוח להסרת גידול של ליפוסרקומה בירך בעיקבות כך יש לי קשיים בהליכה ובעמידה וכעט המצב של ההליכה והעמידה החמיר ויחד עם זאת יש כאבי גב רבים, יש צורך בחוות דעת משפטית של רופא מומחה לבעיות גב האם אוכל לפנות אלייך ? תודה רבה

כן בהחלט, במדה שלא מדובר בתביעת רשלנות - איני עוסק ברשלנות רפואית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה