כאבי גב תחתון בעמידה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/05/2017 | 07:07 | מאת: חנה

בת 59. כאבי גב תחתון ( בעיקר בעמידה ממושכת). + כאב בטן תחתון ( בפוביס) + נימול ברגל שמאל. תוצאות CT: עקמת קעורה לשמאל בלט דיסק דיפוזי הלןחץ על השק התקאלי יותר מימין- L3-4 בלט דיסק אחורי הלןחץ על השק התקאלימצר את הנוירופמינה מימין -L4-5 בכל החןליות שינויים ניווניים במפרקים ההפצטרים. כאבי הגב התחתון הם גב בישיבה ושכיבה.( לא תמיד) מה. ניתן לעשות.? האם טיפול שמרני יכול לעזור?

שמרני בהחלט יכול לעזור ולהקל וז הדרך בה הייתי נוקט אם כי צריך לזכור שיכול להקל אך לא לפתור את הבעיה. מצד שני פתרון (כלומר ניתוח) הוא במצבך כנראה לא קל ועם החלמה ממושכת בכלל מדובר במצב יחסיתמורכב ומציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה