ממצאי בדיקת mri ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/04/2017 | 14:43 | מאת: זהבה

אני בת 60 ויש לי כאבים בגב התחתון ולהלן תשובת ה אם אר איי הבדיקה נעשתה בשקלול 2t 1t מודגמת תעלה ברוחב תקין עם שינויים ניווניים במרווחים ובמפרקים. הצרות רצסים והתעבות הפסטים. 1l-12d הצרות הרצסים והתעבות הפסטים 2l-1l הצרות הרצסים והתעבות הפסטים 3l - 2l הצרות הרצסים והתעבות הפסטים 4l -3l בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם הצרות רצסים והתעבות הפסטים 5l-4l בלט דיסק מרכזי דיפוזי 1s - 5l שינויים ניווניים ובלט דיסק לטרלי משמאל עם לחץ על השק ועל השורש משמאל. השאלה היא עד שאגיע לרופא כי אני לחוצה וכואב לי בעיקר בלילה האם יהיה צורך בניתוח או שפיזותרפיה תעזור ??

פיזיותרפיה בהחלט יכולה לעזור אם כי לרוב מדובר בהטבה זמנית לאור הממצאים המשמעותיים יש סיכוי לא קטן שמתישהו בעתיד תצטרכי לשקול ניתוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה