פעילויות ספורט לאחר ניתוח עמוד השדרה התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/02/2017 | 11:26 | מאת: אני

שלום רב, אני בשנות ה-50 היום, בשנת 2001 עברתי ניתוח עמוד השרה התחתון . ברצוני לברר איזה מהפעילויות ספורט הבאות מתאימות לי : שחיה, ויניוגה, עיצוב דינמי, זומבה, אימון רצועות, התעמלות בונה עצם, עיצוב הגוף, פילאטיס, יוגה מדיטציה, מתיחות וחיזוק שרירי הבטן, ריקודי עם ... תודה מראש

מציע למעט או למחוק בכלל את כל הפעילותיות הכרוכות בתנועות פיתול נמרצות של עמוד השדרה (זומבה למשל) או קפיצות מרובות השאר בסדר גמור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה