תיקון חושש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

02/02/2014 | 21:33 | מאת: נתן

שלום, יש לי1.25 מינוס צלינדר בשתי העניים. לפני שנתיים אחרי הלאסיק היה לי 0 מספר בעיין ימין ו מינוס 1 צלינדר בשמאל שאמור היה להיעלם. בגלל שאני חושש מתיקון למרות שאני חושב שאני יכול לעשות בגלל עובי קרנית 506 בשמאל ו512 בימין , לאחרונה התחלתי טיפול בנוירווזיון על מנת לשפר ראייה ולנסות להיתעלם מהצלינדר שמפריע אך ללא הצלחה מסחררת. אני קורא ומיסתדר כל היום בלי משקפיים אך לפעמים מציק. ניתוח הלאסיק שיפר לי בהרבה את איכות החיים למרות המינוס שנישאר אך גם הזיק לאיכות הראייה -רגישות לניגודיות נמוכה וכמובן יובש , כיום אחרי יותר משנתיים זה הישתפר קצת.השאלה כמובן היא מה אתה חושב ואם צריך לגשת לתיקון ולהגיע לראייה האופטימלית ?

נתן שלום, הכל שאלה כמה זה מפריע לך. אם זה מפריע מאוד, ניתן לשקול תיקון רק שיש לקחת בחשבון שמדובר בפעולה ניתוחית נוספת. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה