ניתוח לייזר לקוצר ראייה מחמת גיל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/08/2007 | 16:32 | מאת: שושה

שלום! אני בת 50 וכידוע יש ירידה בראייה מחמת הגיל ,יש לי קושי רב להתרגל למצב ,יש לי תחושת נכות , מנסה להשלים אך זה קשה ומציק בעבר פורסם אינני זוכרת את שם הרופא המנתח ש"כיום ניתן לנתח בניתוח לייזר כמו כל הסובלים מקוצר ראייה זה אמנם חדש אך ניתן . מעוניינת בפרטים , מי המומחה ואם ידוע על מנותחים שעברו ניתוחים אלו בהצלחה?! תודה ובברכה שושה

09/09/2007 | 19:29 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום שושה, קוצר ראייה הוא ירידה בחדות הראייה לרחוק. פרסביופיה הוא קושי בראייה מקרוב הנובעת מגיל מתקדם. אם מדובר במקרה הראשון בד"כ השינוי נובע מהתחלת קטרקט. לכן אני ממליץ להגיע לרופא עיניים להערכת מצבן. אם מדובר במקרה השני, קיימת אפשרות לניתוח לייזר הנקרא פרסבילאסיק, במידה ותתאימי בבדיקת התאמה. בברכה ד"ר יוסף דוייב

18/10/2007 | 21:19 | מאת: דבורה

אני סובלת מקוצר רואי ומרכיבה משקפיים במספרי 2.75 מאז גיל העשרים. אני מעוינית לבצע נתוח לייזר להסרת משקפיים. האם בגילי נתוח מסוג זה יכול להצליח?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה