תודה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/08/2007 | 13:00 | מאת: דני

תודה על העזרה. חבל שאין מאכלים כאלה. אבל מה גזר או משמש עושים?

17/08/2007 | 12:43 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום דני, למיטב ידיעתנו חסר בוויטמין A יכול לגרום פגיעה קשה לראיה, לכן רצוי לאכול מאכלים הרוויים בויטמין A כמו פירות וירקות אדומים (גזר, משמש ועגבניה לדוג') על מנת שלא יווצר חסר. ויטמינים מקבוצת E ואנטיאוקסידנטים (נוגדי חמצון) שמצויים בפירות וירקות ירוקים (תרד, סלרי, חסה...) גם עוזרים סטטיסטית במניעת מחלות כמו ניוון רשתית בגילאים מבוגרים יותר. אני באופן אישי מעולם לא פגשתי ארנב עם משקפיים, כך שהעובדות מדברות בעד עצמן. בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה