הרגשה מוזרה בעיניים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/06/2008 | 18:18 | מאת: גלית

שלום, לפני כחודש וחצי בערך עברתי ניתוח לאסק. אני עדיין משתמשת ברפרש כי העיניים שלי עדיין יבשות. שאלתי היא כזאת: מדי פעם, אחרי כמה טיפות רפרש, נשארות לי שאריות לבנות על הריסים ואני מושכת אותן החוצה מהריסים בעדינות עם האצבע, מה שגורם לעפעף שלי להימשך קדימה ביחד עם הריסים. כשאני עוזבת את הריסים והעפעף חוזר למקומו, אני מרגישה הרגשה מוזרה של גוף זר בעין, שנעלם לאחר בערך 15 שניות. ממה ההרגשה נובעת? האם זה מסוכן למשוך את הריסים והעפעף כך? תודה!

06/06/2008 | 08:05 | מאת: ד"ר נדב בלפר

גלית שלום, רצוי לא למשוךאת העין. היובש הוא שגורם לתחושת הגוף הזר ולאחר המשיכה עלולות להכילא שם בועיות אויר, אני מציע להתייעץ עם המנתח ואולי לשנות את מינון הטיפות או להחליף את הטיפול. בברכה, ד''ר בלפר

06/06/2008 | 18:03 | מאת: גלית

בהמשך לתשובתך, למה לא רצוי למשוך את העפעף? האם יכול להיגרם נזק כלשהו?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה