שאלה בקשר לסוגי הניתוחים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/07/2007 | 18:30 | מאת: tali

יש לי מספרים -1.75 ו1.50 וצילנדר דיי גבוה לא זוכרת כמה אבל מעל 1 וקרנית דקה. עברתי בדיקות התאמה בשתי מכונים ובשניהם אמרו שאני צריכה את הלאסק או prk. השאלה שלי למה אני לא יכולה לעשות את וויבפרונט? ואם הלאסק יותר בטוחה בריאה מלאסיק או אינטראלאסיק למה לא ממליצים לכולם את הלאסק?

שלום רב, בהרבה מקרים ניתן לשלב את הניתוח הLASEK עם הוויבפרונט ויתכן מאד שגם אצלך נוכל לשלב זאת. מכיוון שההחלמה בLASEK ארוכה יותר הרבה מטופלים מעדיפים לעבור את האינטרלאסיק במידה וזה מתאפשר. בקרניות דקות הלאסק בטוח יותר אולם בקרניות עבות האינטרלאסיק הנו בטוח ביותר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה