אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/10/2011 | 18:18 | מאת: דינה ל

שלום רב לפני 3 שבועות עברתי הסרת משקפיים- לרחוק ולקרוב. אני בת 50. השתמשו בשיטת המונו ויזן. המצב כיום הוא שלקרוב מאוד אני רואה טוב. אבל מטווח של חצי מטר ומעלה- הכל מטושטש לי- מעין ערפל או ראיה דרך מבול של גשם. אינני יכולה לנהוג לא ביום ובטח שלא בלילה. אינני מזהה אנשים וכל שגרת חיי השתבשה לחלוטין. האם השיטה הזאת הפיכה? האם התופעות האלו נורמאליות? תודה

25/10/2011 | 19:49 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום רב, 3 שבועות עדיין מוקדם לקבלת תוצאה סופית. תלוי בסוג הניתוח - יכול להמשך גם חודשיים בכל מקרה - רק אח"כ אפשר לדון באופציה של שיפור. אני ממליץ בכל מקרה לברר עם המנתח מה המצב כרגע ולקבל הערכת מצב. בברכה ד"ר נדב בלפר

01/11/2011 | 21:59 | מאת: דינה

תודה על תשובתך. הניתוח שנעשה לי בעין שמאל היה intralasik CV PB ובעין ימין ntralasik CV המנתח אמר שעשה תיקון יתר וכרגע ממספרי פלוס בשתי העיניים לפני הניתוח אני עם מינוס 3/4 בבעיין אחת. כאמור הייתי אצלו והוא טוען שהטשטוש נובע מיובש, ושבמידה ולא יהיה שיפור הוא ישתיל punctal plugs שיגרמו ללחלוחית בעין באופן קבוע. עם כל הכבוד לרופא- ואינני מזלזלת - תמוה מאוד בעיני שיובש גורם לטשטוש כל כך חזק בראיה כפי שיש לי? אינני מזהה אנשים- אינני נוהגת וכד'. היתכן שכל זה נובע מיובש? אני סקפטית מאוד. אנא תשובתך. המון תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה