מספר שאלות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

19/07/2007 | 12:38 | מאת: ברק

נמדד לי עובי קרנית של 610 מיקרון. האם נתון זה מתייחס בד"כ לנקודה הכי צרה\ נמוכה (מבחינה טופוגרפית) של הקרנית? האם עובי הקרנית מפחית במידה רבה את הסיכונים להחלשות הקרנית ולעיוותים בה? לשם מה ניתנים סטרואידים לאחר הניתוח? תודה על זמנכם

23/07/2007 | 09:29 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, עובי הקרנית נמדד בנקודה המרכזית והצרה ביותר של הקרנית. עובי הקרנית אכן מפחית במידה רבה את הסיכונים להחלשות הקרנית ולעיוותים בה. לאחר ניתוח לייזר נותנים טיפות סטרואידיות על מנת למנוע תגובות דלקתיות.

23/07/2007 | 09:29 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, עובי הקרנית נמדד בנקודה המרכזית והצרה ביותר של הקרנית. עובי הקרנית אכן מפחית במידה רבה את הסיכונים להחלשות הקרנית ולעיוותים בה. לאחר ניתוח לייזר נותנים טיפות סטרואידיות על מנת למנוע תגובות דלקתיות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה