פזילה בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/07/2007 | 21:05 | מאת: katreen

שלום יש לאחותי קוצר ראייה ופזילה , הרופאים במרכז שניידר בתל אביב החליטו על ניתוח לשיפור הראייה והניתוח הראשון הוא פזילה , רציתי לשאול כמה יש סיכויי הצלחה לנתוח כזה וזה נעשה בהרדמה כללית או מקומית , היא בת 16

שלום לך, בגיל זה ניתן לבצע ניתוחים בשני סוגי ההרדמות. היתרון של ההרדמה המקומית לאדם מבוגר הנו בכך שניתן לבצע את הניתוח בשני שלבים: בשלב הראשון הכנת השרירים לקיבוע במסגרת ניתוח פזילה, ובשלב השני שיתוף פעולה עם המטופל (ולכן חייב להיות בוגר) ועל פי בדיקה סובייקטיבית ניתן לבצע את הקיבוע בשלב שני בצורה מדוייקת יותר מאשר בהרדמה כללית. כמובן שפעולה זו לא ניתן לבצע בילדים. סיכויי הצלחה של ניתוח פזילה בדרך כלל גבוהים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה