טיפול לאחר שבועיים מהניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

27/11/2020 | 21:19 | מאת: טיפול לאחר שבועיים מהניתוח

עברתי לפני כמעט שבועיים ניתוח prk עם החלמה שלא סבלתי בה הורידו לי עדשות לאחר 4 ימים וביומיים האחרונים שמתי שלוש פעמים טיפות במקום שלוש והעבודה שלי היא בחוות סוסים הרבה על הטלפון (לקוחות וכזה) ובחווה עצמה כמובן שדואגת שלא יכנס לי חציר לעיניים ע״י עדשות מגן אחרי הניתוח ראיתי יחסית טוב ולאחרונה הראיה שלי נהייתה קצת מטושטשת יותר והשאלה שלי היא האם זה בגלל שאני בטלפון הרבה והראייה שלי מתחילה להידרדר? או שזה בכלל בגלל ששכחתי יומיים לשים ארבע פעמים ושמתי שלוש רק או שזה לגיטימי לחלוטין וזה חלק מההחלמה?

שלום שיחות טלפון לא יחמירו את המצב. גם אם פיספסת פעם אחת אז אין מקום לדאגה. ההחלמה בניתוחים כאלה לוקחת זמן ואני מקווה שבקרוב הכל יסתדר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה