ערכי cyl שונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/11/2020 | 11:13 | מאת: מיכל

עשיתי בדיקת התאמה לפני חודש ונמצאתי מתאים. לפני שנתיים היה לי זיהום בקרנית והודעתי על כך לרופא. עשיתי מיפוי כמה שבועות אחר החלמת הזיהום ובעין עם הזיהום היה cyl = 0.55 ובמיפוי אחרי שנה cyl = 1.2. אני מניחה שזה צילינדר אבל בבדיקת ראיה המספר שלי יציב כבר יות מ 6 שנים אין שינוי וגם אין צלינדר גם לפני וגם אחרי הזיהום. העניין הוא שלא היו לי את המיפויים כשבאתי לרופא ולא ביקשו להביא אותם גם. האם צריכה לקבוע תור נוסף לבדיקת התאמה ולהביא את המיפויים מלפני שנה ושנתיים ? האם אלו מספרים שגם צריכים להיות יציב שנה וחצי לפני הניתוח בנוסף למספרים שנבדקים בבדיקת הראייה ?

שלום רב, לא נראה שהמיפויים הישנים רלוונטים. אני מניח שביצעו מיפויים חדשים והם החשובים שיהיה בהצלחה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה