השתלת עדשה / החלפת עדשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/10/2020 | 09:55 | מאת: יוני

שלום רב, אני צעיר בן 24 בעל +9 בשתי העיניים צילינדר -2 . בעין ימין עם המשקפיים ראייה 6:6 בעין שמאל עין עצלה ראייה 6:15. מטעמי נוחות אני מעוניין בהסרת המשקפיים במכון אחד הציעו השתלת עדשה תוך עינית במכון אחר אמרו רק קטרקט. מה הטיפול המומלץ והאם כדאי בכלל לעשות ?

שלום רב, קשה להשיב בצורה מלאה היות והרבה דברים תלויים בנתוני הבדיקה. באופן כללי במספרי פלוס כה גבוהים אישית הייתי מעדיף ניתוח החלפת עדשה (כמו ניתוח קטרקט רק כשאין קטרקט) על פני תוספת עדשה. בהצלחה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה