ניתוח לייזר בשיטת PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

14/10/2020 | 13:02 | מאת: ליאור

שלום רב, הציעו לי לעשות לייזר בשיטה הזו לאחר בדיקת מומחה. יש לי בשני העיניים מספר 3.5 ובעין משאל צילינדר 1.50. האם הנותנים אכן טובים לעשות לייזר ושהראייה תהיה טובה אחר כך? אני קראתי פה תגובות והשיטה נראית לי לא טובה. אשמח לתושבתך

שלום רב, המומחה שבדק אותך התבסס על נתונים רבים בבדיקה כולל צילומים כעת אתה מבקש על סמך נתוני הרפרקציה בלבד שאחווה את דעתי לגבי המלצת המומחה השני ברור שלא יהיה מקצועי מצידי להתייחס ללא כלל הנתונים באופן כללי ניתוח prk הוא ניתוח מעולה לא פחות מניתוחים אחרים בכדי לחוות דעה יש צורך בכלל הנתונים בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה