הסתכלות על מסכים (מחשב וטלוויזיה) לאחר ניתוח אינטרה-לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

04/10/2020 | 21:43 | מאת: חיאל

שלוםצרב אני שבוע לאחר ניתוח אינטרהלאסיק וכבר ביום אחרי הניתוח חזרתי לעבודה רגילה מול מסך מחשב. המנתח אמר לי שזה בסדר גמור בביקורת יום אחרי הניתוח. עכשיו מספר ימים אחרי אני פתאום לא רואה כל כך טוב, וקראתי גם שרוב המנתחים והמכונים ממליצים לא להסתכל על מסכים בימים שאחרי הניתוח, ומפחד שהרסתי לעצמי את הראיה. מה דעתכם בנושא? האם אפשר להסתכל על מסכים כבר יום אחרי הניתוח? במידה ולא, האם זה משהו שיכול להרוס את הניתוח?

שלום אין בעיה להיות מול מסכים לאחר הניתוח. זה לא יגרום נזק בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה