המלצה לגבי טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/09/2020 | 03:18 | מאת: גלעד

אשמח לדעת כמה קריטי שימוש בתחליף דמעות ללא חומר משמר? הם פשוט יקרים באופן משמעותי מכאלו עם חומר משמר. רופא המשפחה שלי המליץ לי על Genteal והוא עולה פחות מחצי מבפנטן או תחליף אחר. אבל קראתי שבשימוש ממושך החומרים המשמרים עלולים לעשות נזק לקרנית. מה הוא שימוש ממושך? האם אפשר להשתמש ב-Genteal ללא חשש או אפילו להשתמש לסירוגין בתחליפים עם ובלי חומר משמר? האם כדי להשקיע ולקנות רק ללא חומר משמר? האם תוכל להמליץ על פירמה ספציפית?

שלום רב, מומלץ אכן להשתמש בטיפות ללא חומר משמר. גנטיל תרופה טובה לטיפול ממושך ואם היא בעלת פעילות טובה אין צורך להחליפה בסוג טיפות אחר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה