מערכת הדמעות בעיניים לאחר ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/09/2020 | 12:19 | מאת: שלומית

ביצעתי ניתוח אינטראלאסיק לפני כ-7 חודשים העיניים עדיין יבשות ואדומות, מתי זה אמור להסתדר? בנוסף לכך רציתי לשאול מתי ייצור הדמעות של העיניים יחזרו לנורמה? למשל כשאני חותכת בצל אין בכלל דמעות כנ"ל לגבי גוף זר אם נכנס לעין ושאר דברים שלפני הניתוח גרמו לעיניים לדמוע הרבה (על מנת להגן עליה ולהוציא את הגוף הזר או האדים של הבצל מהעיניים) וגם טשטוש קל בעין אחת למספר דקות בבוקר כשקמים מהשינה- מה הסיבה? אשמח למענה על כל השאלות בתודה.

שלום רב, הסיבה היא כאמור יובש ויצור הדמעות שלא שב לקדמותו. קשה לי להעריך במדויק מתי יצור הדמעות יתגבר. בכל מקרה המשך מעקב הרופא המטפל יוכל לתת תשובה לכך.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה