טשטוש בעין שמאל לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/08/2020 | 22:45 | מאת: לאחר ניתוח אינטראלאסיק

שלום רב, לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח אינטרלאסיק. יש לציין שהמספרים בעין ימין -8 ובעין שמאל -10.5. בעין ימים אני רואה מצוין ובעין שמאל אני רואה טשטוש עדיין. יש לציין שעשיתי בדיקה יום לאחר הניתוח ושבוע לאחר מכן והבדיקות תקינות. האם זה תקין הטשטוש בעין שמאל ואני עדיין בהחלמה? מתי מחלימים מניתוח זה?

שלום, שבועיים זה זמן קצר מידי בכדי לדבר על תוצאת סופיות בעיקר כשמדובר במספרים גבוהים. החלמה סופית היא בד"כ תוך 3-6 חודשים מהניתוח

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה