lasek c.v ou - איזה סוג?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/08/2020 | 23:13 | מאת: חייל משוחרר

אני עתיד לעשות ניתוח מסוג lasek c.v ou ברשת עיניים, שם ציינו לי שאין שום הבדל בין הניתוח הזה ל PRK אך מקריאת עוד שאלות בקשר לניתוח קראתי שה lasek הוא שיפור של ה PRK.. אשמח לדעת אחד ולתמיד האם ה lasek הוא שיפור של ה PRK? ומה אומר ה c.v ou תודה רבה

שלום רב כעיקרון אין הבדל בין שתי השיטות ואין הבדל גם בתוצאות. לגבי cv מדובר בתוספת טיפול של הלייזר שבחלק מהמקרים, מאפשר שיפור נוסף באיכות הראיה לאחר הניתוח במצבים מסוימים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה