הסרת משקפיים- פלוס גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

22/04/2020 | 10:56 | מאת: סיגלית

שלום רב, רציתי לדעת האם גם עבור פלוס גבוה ניתן לבצע הסרת משקפיים בלייזר? המספר שלי הוא בערך פלוס 6 בשתי העיניים עם צילינדר נמוך באחת מהן. אני מרכיבה עדשות קשות במשך שנים רבות והמספר נשאר יציב. האם כיום יש פתרונות גם עבור פלוסים גבוהים או שלא מדובר בניתוח שהוא אפשרי?

שלום רב במספרי פלוס גבוהים הלייזר לא מומלץ אם את לא מידי צעירה ניתן לשרול ניתוח אחר שכולל החלפת עדשה עם השתלת עדשה מולטוקאלית. התוצאות טובות בהרבה מלייזר אבל מדובר בניתוח יותר חודרני בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה