סינוור קיצוני שבועיים אחרי PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

17/02/2020 | 19:32 | מאת: אלי

עשיתי ניתוח PRK לפני שבועיים. כרגע אני לחלוטין לא יכול לתפקד עקב כך שכמעט ואיני יכול להיחשף לאור. לרוב גם משקפי השמש אינם עוזרים. מתי צפוי לחלוף הסינוור ומה ניתן לעשות כדי להפחית אותו? כמו כן, רמת הראייה אחרי הניתוח (הגם שהיא במגמת שיפור מסוימת) אינה מאפשרת לי תפקוד בסיסי. מתי הראייה צפויה להשתפר כך שתאפשר חזרה לשגרה?

שלום רב, החלמה עשויה להשתנות מאדם לאדם. לרוב התופעות חולפות תוך שבוע עד מספר שבועות. זה אמור להשתפר בתקופה הקרובה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה