האם כדאי לי לעשות ניתוח חוזר לתיקון הראייה?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/02/2020 | 17:34 | מאת: תמי אור

בתאריך 04.04.2019 עברתי ניתוח PRK בגלל שהייתי עם מספר גבוה (10.5) ואני בת 41 עשו לי מונווויזן וכיוונו את ימין הדומיננטית ל6/6 ואת שמאל בכוונה השאירו מספר1.5 לקריאה... הייתי חודש וחצי בבית, המספר מאז ועד היום לא היה יציב וכל הזמן עלה וירד כי הייתי מטופלת עם טיפות סטרודקס ואפאגן במשך 8 חודשים לסירוגין. מנובמבר האחרון יש לי מספר לאחר הפסקת הטיפות בימין 2 ושמאל 2.5 . המנתח המליץ על ניתוח חוזר. אני רוצה אבל מפחדת. האם עם עיניים כאלה לא יציבות כדאי בכלל לקחת סיכון נוסף?

שלום רב , אני לא אכנס לדיון שאמור להערך בינך לבין המנתח ביחוד כשמדובר במספרים כה גבוהים יש לחזור למנתח ולדון איתו באופן ספציפי על האפשרויות

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה