תנודות בראיה לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/01/2020 | 00:37 | מאת: דוד

לפני כשבועיים סיימתי טיפול בfml שניתן לי מאז הניתוח(היום 10 חודש אחרי). בשבוע האחרון הרגשתי ירידה קלה בראייה מאז הפסקת הטיפות ובנוסף התגברות של הילות וכפילויות בלילה. מטפל ביובש בשימוש תכוף בדמעות ומשחות ללילה כך שהיובש מטופל. האם תנודות בראייה אפשריות גם תקופה ארוכה לאחר הניתוח. חשוב לציין שהוסר מס׳ מינוס 10

שלום רב. הדבר אפשרי גם אחרי כ 10 חודשים מהניתוח. בכל מקרה ממליץ לפנות לבדיקה של הרופא המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה