עכירות לאחר prk למספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

16/12/2019 | 01:21 | מאת: דוד

לפני 8 חודשים עברתי prk למספר -10. כ4 חודשים לאחר הניתוח ראיתי 6/6 וכך עד היום במשך כל התקופה מטופל בfml במינון הולך ויורד כיום משתמש פעם ביום כאשר חודש הבא (9 חודש לאחר הניתוח) אני צריך להפסיק. האם יכולה להופיע עכירות בהפסקת הטיפול למרות שיהינ כבר 9 חודש מהניתוח ולמרות שלא היו סימני עכירות לאורך כל התקופה? תודה רבה

שלום רב, לא הייתי נכנס להמלצות שונות ממה שהמנתח שלך המליץ. זה עשוי ליצור בלבול. יש להיצמד להמלצות המנתח. מבחינת סיכוי להופעת עכירות - נמוך. בברכה, ד''ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה