אימון באומנויות לחימה כמעט שנתיים לאחר ניתוח אינטר לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/12/2019 | 13:04 | מאת: אבנר

שלום. עברו כמעט שנתיים לאחר שעברתי במרכז עיניים ניתוח אינטר לאסיק לאחר שסבלתי ממספרים גדולים של 7 וגם צילינדר. כרגע התחלתי כבר מספר חודשים להתאמן באומנויות לחימה די אגרסיביות בעיקר איגרוף. באימון מתבצעים גם קרבות יזומות וקורה הרבה שמקבלים מכה בעיניים מאגרופים של היריב. אני רוצה לדעת האם זה יכול לגרום לכך שחלילה אצטרך שוב להשתמש במשקפיים או שזה עלול לגרום לאיזו בעיה אחרת כתוצאה מהניתוח? תודה

אם מדובר באימונים אינטנסיביים ממליץ על הגנה על העיניים. ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה