אחרי ניתוח לייזר בשיטת prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/11/2019 | 12:10 | מאת: נועה

לפני יומיים עשיתי ניתוח לייזר בעיניים בשיטת. prk. ביום הניתוח לאחריו ויום אחרי לא היו כאבים חזקים ככ רק הרגשה של זכוכית בעיניים שמידי פעם כאבה ממש. ועכשיו ביום השלישי יש לי החל מהלילה כאבים מאוד חזקים ושורף מאוד. אני דומעת המון וכל כמה שעות חייבת משכך כאבים. כמו כן שאני עוצמת כל עין בנפרד אני יכולה לומר בוודאות שאני רואה כפול בעין ימין חוץ מהטשטוש ראייה הנוראי הזה. האם הכאבים דווקא ביום השלישי זה נורמלי? והאם לראית כפול בעין זה גם תופעת לוואי? או שזה אומר שהלייזר לא פגע במקום הנכון בעין? תודה

שלום רב, כעיקרון אלה התופעות לאחר הניתוח בשיטת ה prk. מצד שני, אם אין שיפור בכאבים אלא החמרה בזמן הקרוב אני ממליץ לפנות לרופא המנתח לבדיקה בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה