חודשיים לאחר prk....

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/10/2019 | 20:57 | מאת: דודי

היי , אני חודשיים לאחר לייזר ב prk . כרגע המצב שלי שבעין אחת אני רואה טוב ובשניה הכל מטושטש לא מזהה אפילו מספרים גדולים. האם אצטרך לעבור ניתוח נוסף ? או שזה אמור להשתפר עם הזמן...כי העין השניה בסדר גמור.

שלום רב, החלמה בניתוחי PRK עשויה להיות ארוכה, ולא תמיד שווה בין שתי העיניים. בכל מקרה, חודשיים לאחר ניתוח זה לא זמן מספק על מנת לשקול טיפול משלים כלשהו, רק כעבור 6-9 חודשים ניתן לשקול תוצאות סופיות יותר ואז להחליט. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה