ניתוח לייזר ותופעת PVD

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/10/2019 | 14:17 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני בת 47, מרכיבה עדשות מגע מגיל 16 בערך, ומשקפיים מגיל 10. המספרים: מינוס 10 ומינוס 11, וצילנידר 0.5 בכל עין. לפני כשנה הרגשתי ש"משהו" זז מול עין שמאל ובבדיקה התגלה שזו היפרדות זגוגית העין. הרופא אמר לי שככל הנראה יהיה לי בעתיד קטרקט ואז יבוצע ניתוח והתופעה הזו תיעלם וגם ירדו המינוסים ל 6:6. מאחר ואיכות החיים שלי בכל הנוגע לראייה טובה ואיכותית נפגעה כתוצאה מ PVD ומהגנטיקה "המעולה" בכל הקשור למינוסים הגבוהים רציתי לברר אם מקרה כמו שלי בכלל מתאים לניתוח לייזר. תודה רבה

שלום רב, ניתוח לייזר לא יכול לטפל ב PVD ולכן יש אפשרות שההפרעות בראיה ישארו גם לאחר הניתוח. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה