ניתוח prk עם מספרים לא נכונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

28/10/2019 | 16:50 | מאת: בדוי

שלום, לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח prk עם wavefront. רציתי לשאול האם במהלך הניתוח- על הרופא להכניס את נתוני העיניים שלי (-2 ו -1 ) למכשיר. בסוף הניתוח הרופא אמר לי משהו שקשור למטופל אחר- והזכרתי לו שאני לא המטופל הזה ולכן יש לי חשש שאולי בוצעה טעות. כיום הראייה שלי הרבה פחות טובה מלפני כן- בכל בדיקה שעשיתי יכולתי לראות רק את האותיות הגדולות, אני מתקשה להיות במחשב, לנהוג, ולפעמים אפילו נתקל בחפצים שאני לא רואה. מעולם לא ראיתי גרוע יותר. תודה רבה מראש.

שלום רב קשה לי להשיב. אני חושב שצריך לשאול את המנתח את השאלה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה