טשטוש בעין ימין אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

12/10/2019 | 09:34 | מאת: מירי

שלום,נותחתי לפני שבועיים בשיטת אינטרלאסיק ווייבפרונט ובעין שמאל הוחלט על monovision עם השארת חצי מספר. כעת אני רואה טוב בעין שמאל בה השאירו לי מספר ואיתו בעין ימין אני רואה מטושטש מקרוב וגם מרחוק למרות שנאמר לי שהיא העין הדומיננטית ושלא הושאר בה מספר. לפני כן ראיתי מעולה מקרוב כעת רואה בעין אחת טוב ובשניה לא ,מה שיוצר בלבול בראיה .האם זה הגיוני???

שלום רב, שבועיים זה זמן קצר מידי על מנת להסיק מסקנות סופיות. יש להמתין בסבלנות מספר חודשים ואז לראות בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה