ראייה מטושטשת לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/09/2019 | 23:48 | מאת: אנג׳ל

היי, עשיתי ניתוח לייזר בשיטת prk לפני כשבוע וקצת. בזמן שהייתי עם העדשות ראיתי הכל די סביר ביחס לאיך שראיתי בלי משקפיים ומהרגע שהורידו לי אותן בביקורת הראייה הידרדרה- אני לא מצליחה לראות טוב לא מרחוק, לא מקרוב, ולא מצליחה להסתכל על מסכים.. הכל פשוט בלי פוקוס ונראה מרוח, תקין? בנוסף העיניים שלי עדיין מאוד כואבות ומתעייפות נורא מהר.. תודה!

שלום רב, ככל הנראה מדובר ביובש ובתהליך הריפוי שלאחר הניתוח. ממליץ על טיפול בתחליפי דמעות ועוד קצת סבלנות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה